zondag 24 april 2011

GONZOWORLD


“Vermijd social networking, dat is voor losers. Het is belangrijk dat je het idee voorwendt dat je het te druk voor dat soort dingen hebt. Post nooit iets van enige betekenis maar ga eens per week online en like dan alles behalve één post van haar. Resultaat: ze zal zich gevleid voelen dat je interesse toont. Maar, belangrijker: de onzekerheid slaat toe: “Wat was er mis met mijn post over honden, verkleed als dictators?” Huilend gaat ze die nacht naar bed, zichzelf plechtig belovend dat ze alles op alles zal zetten om jou voor zich te winnen.

Bovenstaand stukje komt uit The Gonzo Guide to Life; een hilarische handleiding voor de mid-twintiger en de typische situaties waarin hij/zij kan verkeren, op de nieuwe website www.gonzoworld.com. Bekijk 'm hier http://bit.ly/eIkg0H

GONZO is geboren op een regenachtige dag tijdens een bijeenkomst tussen K*SWISS en de mensen in het magazine. GONZO deelt haar naam en inspirator met het Nederlands/Belgisch muziektijdschrift Gonzo (circus) Hunther S. Thompson, die in de zeventiger jaren de Gonzo-journalistiek introduceerde, is voor beide tijdschriften de grootste inspiratiebron. GONZOWORLD put vooral uit de gedachte dat alles uit het leven gehaald moet worden. Het leven wordt mooier door fantasie, lol, begeestering, optimisme en van de regeltjes afwijken.

Daarom besloten de mensen achter GONZOWORLD om elke dag naar hoogtepunten te zoeken en deze vast te leggen in foto’s, stukjes tekst en filmpjes. Het magazine is gratis te downloaden op de website en als je deel wilt uitmaken van de GONZOWORLD crew kun je je daar aanmelden. 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten